“Скъпи ученици, изтърколи се времето, определено ни да бъдем заедно… Пътят извървяхме заедно стъпка по стъпка. Учехме се взаимно: аз учех вас, а вие – мен. И както всяко дълго пътуване, така и нашето започна с малка крачка напред. Вие направихте първата крачка, сега ви остава да извървите дългия път… На добър час!“ – каза любимата учителка на четвъртокласниците госпожа Власева.

С много песни, танци и стихотворения, децата показаха, че през годините са научили много и с радост преминават в пети клас. Но преди да прекрачат отново прага на училището, си пожелаха една незабравима лятна ваканция.

На добър час!

На добър час!

За финал бъдещите петокласници получиха удостоверения за завършен начален етап на основно образование, списък с книги за лятно четене и грамоти за отличен успех.

Госпожа Власева отправи пожелания към учениците да бъдат винаги задружни, да запазят ключето към детството си, да избират правилната пътека в живота си и да останат приятели завинаги.

Родителите също изказаха сърдечна благодарност за грижите, знанията, уменията, които децата са придобили през тези четири години, както и за успешното им представяне на Националното външно оценяване в четвърти клас.

Честито завършване на началния етап от образованието ви, скъпи ученици!

На добър час!

На добър час!

На добър час!