Нашите възпитаници от танцов клуб „Дружба“ в Модул 1. „Изкуства“ по Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“ се подготвяха за участие в международен танцов конкурс, който се проведе в най-големия конгресен център на столицата на Австрия Виена, в мащабната международна надпревара Info Dance International. Алис Миткова от 2. клас единствена покри критериите за включване в състезателната част и не ни разочарова, защото завоюва сребърен медал, сред ожесточена конкуренция от около 1300 участници от Италия, Испания, Унгария, Австрия, Словения, Чехия, Македония, Сърбия, България и Полша.

На 13 февруари и 7 март във Военния клуб – Пловдив се проведоха два благотворителни концерта с кауза „На крилете на любовта“. Набираха се средства за закупуване на игли за вливки на деца от детско хематологично отделение към УМБАЛ „Св. Георги“ и за подпомагане ремонта на зала за изкуства „Нова Ера“. При препълнен салон в театъра малките таланти от танцов клуб „Дружба“ се представиха с 3 хореографии, с които предизвикаха симпатии и бурни аплодисменти от публиката.

За своята подкрепа към представителите на изкуството директорът на ЧСУ „Дружба“ д-р Илия Емилов получи от главния художествен ръководител Кремена Антонова едно голямо сърце – символ на дългогодишното партньорство и грижовното отношение към малките танцьори.