Учениците от ЧСУ „Дружба“ обичат своята родина и с интерес изучават нейните исторически и природни забележителности. Те показаха своите знания във втория кръг на Националното състезание „Моята родина 2023-2024“, което се организира от Педагогическа асоциация „Образование без граници“. На състезанието ЧСУ „Дружба“ се представи с 26 участници от 1. до 7. клас.

МОЯТА РОДИНА

Резултатите от състезанието показват, че знанията на учениците са трайни и могат да ги прилагат и извън учебните часове. Многознайковците на „Дружба“ спечелиха 1 сребърен и 4 бронзови медала, 6 сертификата за отлично представяне и 6 сертификата за много добро представяне. Всички ученици получиха и сертификати за участие.

За поредна година нашите ученици се представиха достойно в Националното състезание „Моята Родина“. Те проявиха логическо мислене, бързина и съобразителност и доказаха, че за да обичаме своята родина, не е достатъчно само да се възхищаваме на богатството и красотата ѝ, а трябва да изучаваме нейната история, култура и природни забележителности.

МОЯТА РОДИНА

МОЯТА РОДИНА