Какво е Коледа без коледен концерт!?

Певците, танцьорите и музикантите на „Дружба“ показаха пред многобройна публика от родители, учители и съученици богата програма от музика, танци и … разбира се, коледни песни.

Учениците от класа по пиано на госпожа Венера Манчева представиха богат репертоар от любими популярни и класически произведения. Със своите изпълнения ни пренесоха във вълшебния свят на музиката и ни създадоха празнично настроение учениците от начален етап – Варвара, Кристиян и Стефан, Калина, Ванеса, Емил, Ана-Гергана, Самира, Алис и Никол. А музикантите от прогимназиален етап развълнуваха публиката с майсторско владеене на пианото. Елизабет, Селин, Габриела, Ивон и Дара оставиха незабравими преживявания със своите изпълнения.

Чаровните танцьори от Балет „Мини Ера – Дружба“ с ръководител Галя Бадова изпълниха залата с красота, финес и магнезитъм. Това е втора представителна тяхна изява по НП „Заедно в изкуствата и спорта“.

Празничното настроение се допълни от коледните песни на Вокална група „Дружба“ с ръководител госпожа Стефка Илиева – „Пожелание“, „Честита Нова година“ и „Фелиз Навидад“.

С песни, танци и музикални изпълнения малките творци пренесоха духа на Коледа в своето любимо училище – „Дружба“.