ЧСУ „Дружба“ – Пловдив тържествено изпрати своите зрелостници от Випуск 2023.

Випуск 2023

В Конферентната зала със стилна украса, с много вълнение и празнично настроение ученици, учители, родители и гости споделиха последния учебен ден с абитуриентите.

Директорът на училището – д-р Илия Емилов, пожела на дванадесетокласниците на бъдат здрави и смели, да пазят честта на училището, да бъдат добри хора и успешно да се реализират в живота. Зрелостниците бяха поздравени от заместник-директора по учебната дейност Ахмед Халилов и от класния ръководител – госпожа Ясемин Йозер, която с трепет и вълнение връчи на всички китка здравец със сърдечни пожелания за всеки един поотделно.

Випуск 2023

От името на абитуриентите Йоана Стоева – отличник на випуска, отправи благодарствени думи към целия екип на училището – ръководството, всички учители, административния и помощен персонал за знанията и подкрепата, която са получавали през годините.

Випуск 2023

По традиция всеки абитуриент получи паметен плакет с логото на училището и годината на завършване, връчени от директора д-р Илия Емилов и от заместник-директора по учебната дейност Ахмед Халилов. На видеостената се прожектираха снимки от началните години на абитуриентите в училището, които предизвикаха много усмивки и скъпи спомени.

Вълнуващ беше моментът на сбогуването на абитуриентите със знамето на ЧСУ „Дружба“ – Пловдив. То беше предадено на техните следовници.

Випуск 2023

Малките ученици поздравиха завършващите с много песни и танци.

Зрелостниците разрязаха празнична торта и получиха пожелания за успешно представяне на държавните изпити и в кандидатстудентската кампания. Тържеството завърши с много снимки с учители и родители и с много цветя.